Houten kozijnen vervangen 

Hout is van nature sterk isolerend. De isolatiewaarde van houten kozijnen is tevens hoger dan de isolatiewaarde van kunststof- en aluminium kozijnen. Dit zorgt dus voor een lagere energierekening! Tevens bieden houten kozijnen de beste geluidsisolatie.

Hardhout is een makkelijk herstelbare grondstof, als er rekening gehouden word  met de manier van kappen en vervoeren van het hardhout dat gebruikt wordt in kozijnen is er vrijwel geen schade voor het milieu. Het opnieuw planten van bomen is een continu proces, en staat los van de aantallen die gekapt worden. Daarnaast is hout makkelijk te repareren, hergebruiken en voor de winning en verwerking van hout is zeer weinig energie nodig.

Een raam-of deurkozijn van hardhout is vaak bepalend voor de uitstraling van uw woning. Je kunt bij schrijnwerk kiezen  voor landelijk, modern of klassiek? Het ontwerp van het hardhouten raam- en deurkozijn kan je stijlvoorkeur versterken.

Poolsevakman renoveert  alle soorten kozijnen

TERUG                                                                                                                                   Klik op foto voor vergroting